Referenties

In onze zoektocht naar een jong gebruikte auto eigenlijk bij toeval terecht gekomen bij ACS in Liessel en wat zijn we daar blij mee!
Omdat ACS niet helemaal de auto had staan waar wij op zoek naar waren hebben we een zoekopdracht gegeven.
Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben kregen we al snel een auto door die hier volledig aan voldeed en het akkoord was al snel gegeven!
Het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig ervaren; Roel hield ons continu op de hoogte van de voortgang, inclusief af en toe een foto.
Inmiddels is de auto afgeleverd en we zijn er helemaal blij mee.

Indien je op zoek bent naar goede auto tegen een scherpe prijs en ouderwetse service, dan is ACS zeker aan aanrader!

Robbert Meeuws

“ACS in Liessel is echt een aanrader! Na laat op de maandagavond de auto online te hebben gezien, de volgende ochtend direct met ACS gebeld of ik deze zaterdag kon komen bekijken en of de auto tot die tijd voor mij kon worden gereserveerd. Dit was aan de lange kant maar geen probleem voor Roel.
Ontvangst in Liessel was erg prettig. De auto werd netjes aan ons getoond, daarna volgde een proefrit. Na de proefrit heeft Roel de vragen die we nog hadden goed uitgelegd, hierop hebben we de auto dezelfde dag nog meegenomen.
De auto ziet er geldig uit, rijdt fantastisch en was echt een hele jonge occasion. Mocht er bij ACS een auto staan die je bevalt raad ik aan om er zeker eens te gaan kijken.”

Michaël Hanssen

“Na wat zoekwerk op internet, uitgekomen bij ACS BV. We zagen daar een jonge Ford Fiesta met veel opties en verlengde Ford-garantie (5 jaar) in de voor ons juiste kleur. Telefonisch contact ivm maken afspraak auto te bekijken gaf al een goed gevoel. Vrijdags ritje naar Liessel gemaakt. De auto bekeken en een proefritje gemaakt. Deze reed als nieuw en zag er echt uit als nieuw. Afspraak gemaakt dat ik de volgende ochtend zou bellen wat we deden. (Maar eigenlijk wist ik t al wel.) Woensdag de auto opgehaald. Echt een fijne auto gekocht bij een goede zaak met bekwame hulp van Roel zonder alle poespas. Een aanrader!”

Albert Buitenhuis

“Na de aankoop van onze eerste Raptor in 2010 heeft Roel ook de Raptor 2018 compleet geregeld. Top gedaan en heerlijke wagen. Ideaal dat je gewoon op Roel kunt vertrouwen.”

Henk Adriaanse

“Wij hebben bij ACS een F150 Raptor gekocht.
De gemiddelde autoverkoper zou naar ons idee bij Roel in de leer kunnen.
We zijn zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. De volledige historie was bekend en Roel had deze zelf geimporteerd.
De auto maakte op ons een zeker net zo solide indruk als de verkoper!
Snelle en gladde jongens in overvloed maar voor een betrouwbaar adres is dit naar onze mening een absolute aanrader!”

Mar en Nick Weel

De auto die wij hebben gekocht, was bijna geen occasion te noemen. Praktisch in nieuwstaat, complete uitrusting en tegen een nette prijs. We werden behandeld, zoals je eigenlijk altijd behandeld wil worden bij een garage. Kundig, ervaren en zeker een goede plek om een jonge auto te vinden. Zaken als dikke kentekenplaten, afgevulde vloeistoffen, gewassen en gepoetst waren welgewaardeerde (auto liefhebber) details.

T. Streep

“We zijn ontzettend blij met onze (bijna) nieuwe Ford focus cmax. Nadat onze vorige Ford aan vervanging toe was kwamen we de advertentie tegen op de site van ACS. Helaas ontbrak er een trekhaak en een cruise control. Geen probleem. Roel adviseerde ons om deze professioneel te laten monteren. We werden op de hoogte gehouden van de planning en binnen een paar dagen was de auto klaar. De contacten verliepen erg prettig.

Wij waarderen de persoonlijke aandacht en kunnen ACS van harte aanbevelen.

Wij gaan hopelijk weer een hele tijd met deze auto rijden, maar bij vervanging geven we Roel met een plezier een zoekopdracht.”

Nico en Marianne

Ik was enige tijd aan het zoeken naar een Ford Focus diesel in een luxe uitvoering van een jaar of 2 oud met niet te veel kilometers op de teller. Totdat ik voor dit bedrag op internet deze auto bij ACS op de site zag staan van nog geen jaar oud en nog geen 30.000 kilometer op de teller. Ik ben erg tevreden over de auto en met name over de wijze waarop Roel me geholpen heeft. Er was vanaf het begin een vertrouwensband die hij zeker waar heeft gemaakt.

Ronald den Ouden

Het was even zoeken, maar ik heb ‘m gevonden: de juiste garage voor het onderhoud van mijn Ford Thunderbird. Amerikaanse auto’s zijn nu eenmaal een vak apart waarvoor je kennis van zaken dient te hebben, en dat hebben ze bij ACS. Bij lastige problemen blijft Roel zoeken naar een oplossing of hij fabriceert zelf een onderdeel zodat het euvel wordt verholpen. Kortom: know how, service en prettig persoonlijk contact!

Ozzy

“Op zoek naar een Dodge RAM 1500 Crewcab wilde ik in de buurt blijven, terwijl er in het land genoeg te koop is. Aangezien ACS Inbouw in Liessel dergelijke auto’s levert, op kennismakingsbezoek geweest, wat erg prettig was! Men levert daar al meer dan 10 jaar Amerikaanse auto’s en Roel weet precies wat ik wil hebben.

Ik mag gerust zeggen, dat ik, na 19 jaar, erg blij ben dat ik weer in een Dodge rijd. Tot dusver een heel goed contact en goede service bij ACS in Liessel!!”

B. Horrik / Alpha Banking

Fietstocht voor Stichting Alpe d’HuZes

Wij vertrokken met een fietsteam van 4 personen en een begeleidingsteam van 4 personen van Huissen naar Bourg d’Oissains, de Alpe d’Huez in Frankrijk. 1140 KM wordt in 5 dagen afgelegd waarna op de 6e dag de berg beklommen wordt voor het evenement van Stichting Alpe d’HuZes. Een onvergetelijke ervaring voor alle leden van ons team en mede mogelijk gemaakt door ACS Liessel door te zorgen dat de geweldige camper die wij hadden gehuurd van alle gemakken was voorzien.

De camper zorgde s’avonds voor een stabiele rustplaats waar wij alles bij ons hadden waardoor wij niet afhankelijk werden van een campingplaats. Wij wisten niet precies hoeveel kilometer wij per dag zouden fietsen en wij als wielrenners wilden daar ook niet op vastgezet worden. De camper was daardoor een ideale oplossing. In de ochtend werden de pannenkoeken gebakken die een goede basis voor de dag moesten leggen. Ook dit kon prima in de aanwezige keuken!

Ook de bergtocht zelf heeft deze monsterwagen soepeltjes volbracht.

De terugreis is door de renners als ontspannen en relaxed ervaren ondanks dat er op de terugreis nog 2 extra personen opstapten waardoor met 10 personen gereisd werd. Ook dit leverde geen enkel probleem op voor de luxe en ruimte in de camper.

Mochten wij in de toekomst nogmaals een dergelijke tocht willen ondernemen, zullen wij ons zeker melden bij Roel.”

Joop Janssen

Op zoek naar een Ford F150 zijn wij ook bij ACS in Liessel gaan kijken. De professionele uitstraling van het bedrijf/werkplaats en de vriendelijke ontvangst heeft ons doen besluiten om hier onze auto te kopen. Roel heeft ons doeltreffend en zonder haast begeleid naar de aankoop van de, voor ons, juiste auto. Zo hebben we ook proefgereden in een Dodge Ram, om zeker te weten dat we toch echt het liefst een F150 wilde hebben. Er is echt met ons meegedacht om tot een goede ‘deal’ te komen (ook financieel), waardoor we van de verschillende F150’s die bij ACS te koop staan, ook die hebben gekregen die we graag wilde en het beste bij ons past.

Erwin en Monique Theehuis De Groene Kamer

uw transparantie in de manier van zaken doen, heeft ons erg aangesproken.

Wij (Hector Technische Installaties) ACS-Liessel gecontacteerd voor informatie in verband met een eventuele aankoop van een Dodge Ram Laramie 1500 voor ons bedrijf.

Roels reactie was snel ontvangen en de uitnodiging om rond de tafel te zitten was snel geplaatst. Al rond de tafel, onderhandelingen verliepen zoals wij ons voorgesteld hebben. Roel, uw transparantie in de manier van zaken doen, heeft ons erg aangesproken. De extra informatie in verband met do’s & don’ts plus de overzichtelijke kosten heeft ons aangezet om onze aankoop aan jou en jouw team toe te vertrouwen. Natuurlijk, uw nazorg voor onze nieuwe aangeschafte Dodge is ook een onderdeel van onze beslissing geweest.

Hopelijk blijft onze relatie klant – bedrijf nog lang stand houden.

Paul Hector Hector Technische Installaties

ACS heeft de auto uit de USA hier naar toe gehaald

Wij, als zelfstandig ondernemer, hebben onlangs een nieuwe Ford Raptor gekocht bij ACS-Liessel. ACS heeft de auto uit USA hier naar toe gehaald en er voor gezorgd dat hij ingevoerd en gekeurd werd. Vervolgens heeft ACS-Liessel een goede LPG installatie ingebouwd. Ze hebben de auto netjes aan ons afgeleverd en wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken.

Ja, echt een mooie auto!!

Peeters Grondboringen

“We kunnen hem aan iedereen adviseren.

Wij waren op zoek naar een nieuwe Dodge Ram voor ons agrarisch bedrijf. Vooral voor de 3500 kg aanhangwagen. Omdat wij toch al langer een oogje hadden op de nieuwe Dodge Ram, hadden we op internet al heel wat bestudeerd. Toen we een aantal offertes hadden aangevraagd bleek die van ACS-Liessel meteen interessant en serieus. Na een keer aan tafel te hebben gezeten en we het bedrijf gezien hadden, werd ons snel duidelijk dat we het niet verder moesten gaan zoeken. De koop was toen snel gedaan. Ook de aflevering ging goed en volgens afspraak. Nu nog de service erna, maar daar twijfelen we niet aan. We kunnen hem aan iedereen adviseren.

ACS-Liessel: helemaal goed!!!”

Mts. van Rijswijck

de imposante Fleetwood Tioga…

Na een speurtocht op internet voor een grote camper en helaas een zeer mager aanbod zag ik toevallig in het voorjaar van 2010 de imposante Fleetwood Tioga op de snelweg rijden. Gelukkig met groot de naam van ACS-Liessel erop zodat het achterhalen en informeren naar de huurmogelijkheden een stuk eenvoudiger werd. Erg prettig als dan ook blijkt dat Roel erg plezierig is in het overleg. We waren het dus snel eens en op die manier was een goede basis gelegd voor een lang weekend met de vriendengroep. De camper moest slechts nog even worden voorzien van een LPG-installatie en door de RDW worden goedgekeurd zodat uiteindelijk een gloednieuwe camper beschikbaar was voor ons als eerste huurders. De ervaringen waren zo goed dat we dit jaar voor de herhaling gaan. Zowel de camper als het bedrijf ACS-Liessel zijn dus een aanrader.”

Joost Loeffen

“Meer dan we hadden kunnen wensen

Mayckel de RozarioAcs Liessel 15 augustus om 18:14 · . Begin dit jaar een mustang gekocht bij ACS. Kleur en interieur waren echter niet onze smaak. Na onderhandelingen waarover wij zeer tevreden waren hebben we een deal gesloten. Auto werd gespoten in onze kleur naar keuze en er kwam leren bekleding in. Stoel bleek defect te zijn en is zonder kosten gerepareerd. De hele auto heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Wat vooral is blijven hangen is de vriendelijkheid en service van Roel en de mannen van de werkplaats. Echt een aanrader als je van amerikaanse auto’s houd. Roel super bedankt dat je onze droom hebt waar kunnen maken. De auto is veel meer dan we hadden kunnen wensen. Wat een service!!”

Groeten Mayckel en Birgit de Rozario

Wilt u meer over ons weten?

Aarzel dan niet om direct met ons in contact te komen!