Goede Auto's, lage prijs

Bij ons geen (ex)schade auto’s, geen teruggedraaide km-standen, geen achterstallig onderhoud. Uitsluitend gewoon goede, eerlijke auto’s voor de laagst mogelijke prijs! Natuurlijk met een volledige-, vaak nog fabrieks-garantie. Als wij niet hebben wat u wenst, dan kunnen wij vrijblijvend volgens uw verlanglijstje gaan zoeken en aanbieden. Geen kosten voor een zoekopdracht natuurlijk. Wij kopen bijna al onze auto’s via veilingen, met name in DE, BE, SE, DK en soms USA.

Referenties

We doen dit werk nu 24 jaar en hebben via ons Amerikaanse Auto import bedrijf een aardige referentielijst opgebouwd. Daar zijn we trots op, want het gaat ons om eerlijk, lange termijn zaken doen met tevreden klanten. Die doen een goed woordje voor ons en komen terug voor een volgende auto. Als u na uw werk een keer wilt komen kijken of iets wilt bespreken, kan dat op afspraak altijd. Informeer gerust wat we wellicht voor u kunnen doen, van harte welkom!

Betrouwbare Auto's

Meestal ex lease auto’s, die goed onderhouden zijn. Soms ook ex company cars, direct van de fabriek, maar ook van particulieren. Wij kopen dus ook een auto van u in, mits de historie bekend is. Van al onze auto’s is de (onderhoud)historie dus bekend, dat is voor ons een absolute voorwaarde om in te kopen of in te ruilen. Auto’s die we inruilen zonder historie, gaan meteen naar de handel en worden niet door ons aan klanten verkocht!

Wilt u meer over ons weten?

Aarzel dan niet om direct met ons in contact te komen!